Accessoires

De vernevelaars gaan jaren mee, maar door gebruik ervan krijgen met name de accessoires gebruikssporen. Hierdoor kan makkelijker aanhechting plaatsvinden van ongewenste bacteriën en virussen. Daarom adviseren wij om de accessoires regelmatig te vervangen. Wanneer u dagelijks vernevelt betekent dat ongeveer ieder 1/2 jaar.

accessoires luchtslang

Kleine accessoires: Filters en luchtslang

Als u vernevelt in een stoffige ruimte dan adviseren we u ook om iedere maand het filter bij de compressorvernevelaar na te kijken. Is deze niet meer wit maar heeft het een bruinige of gelige gloed dan is dit filter ook toe aan vervanging. Wanneer u het filter vervangt is het ook raadzaam om de luchtslang te vervangen.

Hygi:ene Box Lavernevela vernevelaars

Hygiënebox

Het is belangrijk om de producten goed schoon te houden. Gelukkig kan dit heel eenvoudig dankzij de hygiënebox. Een simpele en effectieve manier om accessoires te reinigen. Dankzij de speciale schimmelwerende coating vemindert de box de aanwezigheid van bacteriën tot 99,99%.

fysiologisch zout lavernevela aerosol

Fysiologisch zout

De fysiologische zoutoplossing in combinatie met de vernevelaar is de reden waarom vernevelen zo goed werkt. De zoutoplossing wordt door middel van de vernevelaar omgezet in hele kleine neveldeeltjes. Hoe kleiner de deeltjes, hoe dieper het in de luchtwegen komt en hoe beter het resultaat.

Lees hier meer over de werking van fysiologisch zout.

Accessoires: persoonlijk advies

Weet u niet zeker welke accessoires u nodig heeft? We denken graag met u mee. Neem daarom gerust contact met ons op via het contactformulier, bel naar 0(031)6 83914392  of stuur een mail naar info@lavernevela.nl

accessoires vernevelen lavernevela