Vogels

 

Vernevelen bij vogels met medicijnen werkt echt! Wetenschappelijk bewezen!

Bij mensen en zoogdieren wel

Bij mensen werkt vernevelen. Dat is al geruime tijd bekend en er komen ook steeds meer toepassingen. Vernevelen bij andere zoogdieren is eveneens in opkomst. Dat is niet raar, omdat dit ook zoogdieren zijn. Bij vogels was het echter anders. Door een ander luchtwegstelsel kon de werking niet zomaar vergeleken worden met zoogdieren.

Vernevelen bij vogels: wel of niet?

Onderzoek had in het verleden zelfs uitgewezen dat vernevelaars de nevel niet in de longen kregen. Wel kregen sommige vernevelaars de nevel in de luchtkamer, maar dat was niet voldoende. Toch is nu door Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht wetenschappelijk vast komen te staan dat met onze vernevelaar de nevel zelfs tot in de laatste kleine hoekjes van de longen van vogels komt. Vernevelen bij vogels werkt dus wel!

vernevelen bij vogels lavernevela webwinkel


Een nieuwe behandelmethode voor vogels.

Met de onderzoeksresultaten in de hand is vanaf nu een nieuwe, extra behandelmethode beschikbaar voor vogels met luchtwegproblemen. Het zal duidelijk zijn dat nog niet alle dierenartsen hiervan op de hoogte zijn. Bijna geen enkele vernevelaar is geschikt voor vogels, blijkt uit onderzoek. Het moet een zeer krachtige vernevelaar zijn, die continue kan werken en ook nog eens een fijne nevel produceert. Een kwaliteitsvernevelaar. Het onderzoek is uitgevoerd met de Delphinus van Flaem Nuova. Klik hier voor meer informatie over de Delphinus.

We begrijpen dat uw dierenarts mogelijk nog niet op de hoogte is van deze nieuwe methode.
Wilt u of uw dierenarts meer informatie over hoe vernevelen uw vogel kan helpen, neemt dan contact met ons op.

vernevelen vbij vogels webwinkel lavernevela