Over Ons

Start Lavernevela

Lavernevela is gestart nadat papepaai Jos beter werd van vernevelen terwijl de diergeneeskundigen deze behandelmethode hadden verworpen. Onderzoek daarna wees uit dat vernevelen toch een behandelmethode is waar dieren veel baat bij kunnen hebben.

Vervolg

Gelijktijdig was ook al een proef gestart met het vernevelen bij katten, ook met positief gevolg. Dierenartsen geven aan dat de effecten van vernevelen bij mensen ook dezelfde effecten hebben bij andere zoogdieren. Reden genoeg om vernevelen voor dieren onder de aandacht te brengen. Vandaar de start met Lavernevela

Missie

Lavernevela wil de behandelmethode vernevelen bij dierenliefhebbers en dierenartsen bekend krijgen zodat de kans op een kwalitatief goed leven voor (huis-)dieren toe kan nemen.

Strategie

Zowel voor medicatie als voor fysiologisch zout is een goede vernevelaar essentieel. Vanuit Lavernevela zijn we importeur van het merk Flaem Nuova; één van de voorlopers van de aerosoltherapie en fabrikant van zeer goede vernevelaars. Met een groeiende bewustwording over de werking van fysiologisch zout en met een aanbod aan goede vernevelaars voor dieren brengen we deze behandelmethode onder de aandacht.

Participeren

We willen u en onze andere bezoekers graag van de juiste informatie voorzien, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de werking van vernevelaars en wat deze voor u en uw huisdieren kunnen betekenen. Dus, heeft u ervaring met vernevelen? Deel deze dan met ons zodat we deze kunnen delen met geïnteresseerden.
Hiernaast willen we dat zoveel mogelijk mensen gebruik kunnen maken van de vernevelaar in de behandeling van hun huisdier. Heeft u de naam van een verkooppunt waar ze wellicht geïnteresseerd zijn in een samenwerking met ons? Neem dan contact met ons op.